OctaFX telah dinamakan ‘Broker Forex Terbaik Malaysia 2022’ di Anugerah Perbankan dan Kewangan Global

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 9 Jun 2022 - Global Banking and Finance Review mengisytiharkan OctaFX sebagai broker Forex terbaik di Malaysia. Ini adalah kali pertama OctaFX telah menerima anugerah dalam kategori ini.

Global Banking and Finance Review, merupakan sebuah penerbitan untuk komuniti kewangan dengan menyediakan liputan mendalam pasaran silang, mengiktiraf usaha OctaFX dalam industri pertukaran asing dengan anugerah 'Broker Forex Terbaik Malaysia 2022'.

Penarafan sebagai broker Forex terbaik di Malaysia membuktikan dedikasi OctaFX untuk meningkatkan pengalaman perdagangan pelanggan Malaysia.

'OctaFX komited untuk membantu pelanggan mencapai matlamat pelaburan mereka. Pasukan anugerah kami kagum dengan pendekatan sentrik pelanggan yang terapkan oleh OctaFX. Mereka sentiasa berinovasi untuk meningkatkan produk dan perkhidmatan untuk memberikan keadaan dagangan terbaik dan berkelas serta pengalaman pelanggan yang optimum. Cadangan nilai unik mereka, pelaburan berterusan dalam teknologi, dan dedikasi kepada pelanggan menjadikan mereka menyerlah sebagai pemenang tahun ini,' kata Wanda Rich, penyunting Global Banking and Finance Review. 'Kami berharap untuk melihat pertumbuhan seterusnya dan penyelesaian terkemuka industri dari OctaFX pada tahun-tahun akan datang.'

Anugerah Perbankan dan Kewangan Global ditubuhkan pada tahun 2011 untuk memberi penghormatan kepada syarikat kewangan dan perbankan di seluruh dunia yang telah mencapai tahap kepakaran yang cemerlang dalam industri ini. Majalah ini memberi anugerah kepada syarikat yang paling inovatif dan progresif yang mengubah komuniti kewangan global.

Selain daripada memberikan OctaFX anugerah yang sama tahun lepas, majalah ini telah mengiktiraf pencapaian broker sebelum ini —dengan anugerah 'Broker Forex Terbaik Asia' pada tahun 2021 dan 'Program Perkongsian Terbaik di Asia Tenggara' pada tahun 2020. Tahun ini, broker ini juga telah menerima anugerah 'Broker Forex Terbaik Nigeria 2022' kerana membantu pelanggan negara ini mencapai matlamat kewangan mereka.

Mengenai OctaFX
ialah broker global yang menyediakan perkhidmatan perdagangan dalam talian di seluruh dunia sejak tahun 2011. Syarikat ini terlibat dalam rangkaian inisiatif amal dan kemanusiaan yang komprehensif, termasuk peningkatan infrastruktur pendidikan, projek bantuan jangka masa pendek, menyokong komuniti tempatan dan perusahaan kecil dan sederhana. Di rantau APAC, ia berjaya merangkul anugerah 'Dekat Kecemerlangan Dalam Forex Asia 2021', anugerah ,’Akaun FX Islamik Terbaik 2020’, dan anugerah Broker CFD Terbaik Asia Pasifik 2020' masing-masing oleh Global Banking And Finance Review, World Finance, dan Cfi.Co.

#OctFX

OctaFX

CryptoCurrencies : Trade

09 Jun 2022

#Business & Finance #Business

30 September 2022

Uncertain times call for trustworthy companies: What about OctaFX?

#Business & Finance #Advertising, Marketing & Public Relations

23 September 2022

International Business Magazine’s latest praise: OctaFX becomes 2022’s Most Secure Broker in Indonesia

Đối thoại với Media OutReach hôm nay