Ulasan persembahan unggul sold out Jackson Wang di Kuala Lumpur

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 20 DISEMBER 2022 - Solo headline tour julung-julung kali Jackson Wang, MAGIC MAN WORLD TOUR, melakukan persinggahan yang dinanti-nantikan di Kuala Lumpur, Malaysia, dan melihatkan kehadiran penuntun seramai 10,000 pada tanggal Disember 17.

Hadirin habis dijual ramai di Axiata Arena telah dihiburkan dengan malam yang tidak akan dilupakan dari persembahan-persembahan menakjubkan yang termasuk lagu-lagu hit, "100 Ways", "LMLY", "I Don't Have It", "Blow" dan "Dopamine", diantara lain — dipertingkatkan lagi dengan reka pentas sempurna, termasuk talipenghantar, gitar raksaksa, tangga meninggi yang menunjukan kreativiti dan keikhlasan Jackson terhadap peminat-peminatnya.

Kualiti berkekalan bintang ini diperlihatkan dengan jemputan dua peminat beliau ke atas pentas untuk pengalaman seumur hidup, dan kehormatan pada budaya setempat dari perubahan koreografi "Cruel", dan "The Moment" untuk penuntun-penuntun Malaysia.

Sesudah persinggahan yang luar dari dugaan di Bangkok dan Malaysia, MAGIC MAN WORLD TOUR akan diteruskan ke Singapura pada tanggal Disember 23, diikuti dengan London, Paris dan Dubai dengan tarikh-tarikh nya yang akan dimaklumkan.

Album artis pelbagai bakat ini, MAGIC MAN, dikeluarkan pada September 9 menerusi TEAM WANG records/88rising Records/Warner Records/RYCE MUSIC GROUP telah menduduki dalam carta Top 15 Billboard 200 dan Top 13 Billboard Artist 100 di tahun 2022, termasuk trak2 standout "Blow", "Cruel", "Blue", and "Come Alive".

Diperdanakan pada awal bulan ini, music video untuk "Come Alive" menampilkan kreativiti dan movement arahan Jackson, mempamirkan dirinya pada taraf menawan sambil dia jelumus kedalam persona dan alam MAGIC MAN.

Jackson menempa sejarah tahun ini di Coachella Valley Music and Arts Festival sebagai artis solo Cina pertama yang membuat persembahan dipentas utama sebagai sebahgian dari set 88rising "Head In The Clouds Forever". Pada bulan Ogos beliau merupakan artis utama festival "Head In The Clouds", di Rose Bowl Pasadena, CA, dan baru2 ini dibulan Disember beliau menurut barisan para artis gemilang taraf sedunia dan lokal difestival unggul "Head In The Clouds" di Jakarta dan Manila.

Tarikh Live
Disember 23, 2022 - Singapore [ticket2 disini]