Üst Düzey Kripto Para Platformu Bybit, Yeni Likidite Madenciliği Havuzlarında %30’a Varan APY Sunuyor

DUBAİ, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - Media OutReach - 19 Mayıs 2022 - Açık pozisyon hacmine göre en yüksek hacimli ikinci BTC Vadeli İşlemler borsası olan Bybit, Likidite Madenciliği havuzlarına 19 Mayıs 2022'de yenilerini ekliyor.

Bybit kullanıcılarını bekleyen üç yeni likidite havuzu şöyle: Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve BitDAO (BIT). Bu havuzların tümünde çiftin diğer varlığı Tether (USDT) olacak. Kullanıma sunulacak bu havuzlar sayesinde yatırımcılar, fonlarını yatırarak %30’a varan APY ile kazanmaya başlayabilecek. Üstelik, 3x’e kadar artırılabilecek kaldıraçla ödüller daha da artabiliyor.

160 ülkede faaliyet gösteren Bybit, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde bulunan likidite sağlayıcılara, likidite çiftindeki bir veya iki varlık cinsinden likidite ekleme imkânı sunuyor. Havuz, varlıkları otomatik olarak yeniden dengelemek suretiyle geçici kayıp riskini en aza indirebiliyor. Likidite sağlayıcıların ödülleri USDT cinsinden olacak. Alınacak ödüller yatırımcıların hesaplarına yatırılabileceği gibi ödüllerin daha da artırılmasını sağlamak adına havuza yeniden yatırılabilecek.

Bybit'in Likidite Madenciliği havuzları, yenilenen otomatik piyasa yapıcı (AMM) modelini benimsiyor. Bu model sayesinde, likidite ekleyen yatırımcılar işlem ücretlerinden elde edilen getirilerden kazanç sağlayabiliyor. Bunun yanında yatırımcılar, havuzdaki paylarını artırmak ve getirilerini katlamak için kaldıraç ekleyebiliyorlar. Likidite havuzları, Bybit yatırımcılarına platformdan ayrılmalarına gerek kalmadan, son derece düşük fiyat kaymasıyla varlıklar arasında takas yapma olanağı da sağlıyor.

Kaldıraç özelliğimiz sayesinde yatırımcılarımız, fonlarını teminat olarak kullanarak daha fazla getiri elde edebiliyorlar. Yatırımcılar, Bybit'te gerçekleştirecekleri tüm alım-satımlar ile her işlem adımında güvenliği ve adil işlem ortamını sağlayan çok katmanlı likidasyon protokolleri sayesinde kendilerini aşırı düzeyde kayıplara karşı korumaya alabilir ve risklerini bu doğrultuda yönetebilirler.

Üstelik, piyasa manipülasyonlarına karşı yatırımcılarımızı koruyan, gerçek fiyatlara ve piyasa hareketlerine göre kâr almayı ve zararları sınırlandırmayı sağlayan stratejilerimiz de bulunuyor. Bunun yanında, yatırımcıya ait pozisyon marjinini aşan büyük ölçekli zararlardan ve negatif net değerden yatırımcılarımızı korumamızı sağlayan bir sigorta fonumuzun bulunduğunu da belirtmek isteriz.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, düşüncelerini şu şekilde belirtti: “Bybit Likidite Madenciliğinin Bybit'teki tüm yatırımcılarımıza sunacağı fırsatlar bizi çok heyecanlandırıyor. Sahip olduğunuz varlıklar üzerinden pasif gelir elde etmeyi sağlamak için optimize edilmiş yatırım ve işlem çeşitliliği stratejisine sahip olmanın önemini bizler de birer yatırımcı olarak çok iyi biliyoruz. Bu bağlamda günümüze baktığımızda, ekosistemin en iyi gelir elde etme fırsatlarından bazılarını, sektördeki en güvenilir işlem platformlarından birinde, bizim ürünlerimiz sunuyor. Bu, DeFi’ın geleceğine ve bireysel finansal özgürlüğe inanan topluluğumuzla büyüme fırsatlarını paylaşma konusunda başka bir dönüm noktasına geldiğimizi gösteriyor.”

Düşük miktarlarla giriş yaparak getiri elde etme fırsatı sunmasının yanı sıra likidite madenciliğinin bir diğer avantajı da güvene dayalı bir topluluk oluşturmasıdır. Varlık sahiplerini topluluğa daha fazla katılım gösterme ve daha aktif rol oynama konularında teşvik ediyor.

Bybit’in Likidite Madenciliği havuzları, farklı risk iştahlarına sahip yatırımcıların ihtiyaçlarına yanıt veren, Bybit Earn'deki diğer yıldız ürünlerin arasında yerlerini alıyor. Bybit Earn'deki diğer ürünlerin arasında, yatırımcılara tercih ettikleri varlıkları yatırarak cazip getiriler elde etme imkânı sunan İkili Varlık ürünü ile kripto para birimleri için birikim hesabı gibi çalışan ve yatırımcılara güvenli ve istikrarlı getiri ödemeleri sunan Esnek Birikim ürünü de bulunuyor.

Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para platformu olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ve Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.

Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret edin.

Güncellemelerden haberdar olmak için lütfen Bybit’in sosyal medya platformlarını takip edin:

#Bybit

Bybit